DanielRubio BarrancSolIVista MediaAmbient AraReusL’Ajuntament de Reus ha iniciat aquesta setmana els treballs de neteja i debrossat del barranc de la Molí, en un tram d’uns 400 metres al seu pas pel barri Sol i Vista. La regidoria de Medi Ambient i Ocupació es fa càrrec de l’actuació i del seu finançament, una vegada l’Ajuntament ha rebut l’autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua per entrar a la llera del barranc i realitzar-hi els treballs. Les tasques les desenvolupa la brigada de Medi Natural de FCC, dins del contracte de neteja i recollida de la ciutat de Reus. Posteriorment es farà un tractament amb raticides.

Leer más...
 

DanielRubio Rates AigüesdeReus MediAmbientAigües de Reus, divisió de Reus Serveis Municipals SA, iniciarà aquest febrer l’execució d’un nou contracte que ha de permetre intensificar les accions que es duen a terme per al control de les plagues d’insectes (paneroles, mosquits, vespes, etc) i rosegadors a la ciutat. El contracte representa, per primer cop, la integració del tractament contra les plagues d’insectes i de rosegadors, que fins ara es gestionaven separadament. Aquest pas representa un important salt endavant en incrementar-se substancialment els tractaments, optimizar-ne el cost, incorporar novetats tecnològiques i millorar-ne la coordinació i planificació.

Leer más...
 

dibuixEls carrers més cèntrics de Reus seran escenari el pròxim 22 d'abril a partir de les 11:00 h de la primera edició de la cursa popular “Herois x l'Alzheimer”, un esdeveniment pensat per arribar a tots els públics que pretén sensibilitzar i sobretot recollir fons econòmics per destinar-los a la lluita contra l'Alzheimer i la solidaritat amb els persones que pateixen aquesta malaltia. La cursa és una iniciativa del Grup Oliva en col·laboració amb l'Ajuntament de Reus i té l'Associació Alzheimer Reus i Baix Camp com a principal destinatari del projecte.

Leer más...
 

27939351 1906188206077646 1319619409 nUn total de 48 grups xou de diferents categories pertanyents a clubs d'arreu de Catalunya ofereixen aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic Municipal algunes de les millors coreografies de patinatge artístic que es poden veure actualment al nostre país. Dissabte 17 de febrer des de les 16:30 h s'oferiran els xous grans i quartets, mentre que diumenge 18 a partir de les 16:00 h serà el torn dels xous juvenils i petits. La venda d'entrades per assistir a aquest espectacular esdeveniment ja està disponible online.

Leer más...
 

aigues de reus 8Aigües de Reus, divisió de l’empresa municipal Reus Serveis Municipals SA, ha renovat per a l’exercici 2018 el programa d’ajuts socials, destinat tant a famílies en risc de pobresa energètica com a d’altres col·lectius. Es tracta d’un paquet de mesures que, anualment, representa un import de gairebé 100.000 euros i que l’any passat va arribar a 3.000 famílies de la ciutat. En aquesta línia d’atenció social, l’Ajuntament de Reus ha congelat per sisè any consecutiu la tarifa de l’aigua.

Leer más...
 

Jordi Cervera Esport AraReus Caminades2018La regidoria d’Esports ha presentat la programació de caminades populars Rutes Reus de 2018 i n’ha planificat sis, una més que l’any passat, amb l’objectiu de superar els més de 3.000 participants de 2017. Les caminades d’inscripció gratuïta estan programades els dies, 4 de març, 8 d’abril, 17 de Juny, 16 de setembre, 4 de novembre i 16 de desembre, els recorreguts termini d’inscripció i altres detalls es podran consultar a www.reusesport.cat

Leer más...
 

Daniel Rubio MasCarandell PlansOcupació AraReus OcupacióMas Carandell ha posat en funcionament aquest mes de gener un seguit de recursos per promoure l’ocupació a la ciutat, el quals es poden dividir formació, d’orientació, d’intermediació laboral i de contractació directa. Una part important d’aquests programes estan cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i del Servei Públic d’Ocupació Estatal, i completen l’oferta de recursos finançats amb fons propis municipals.

Leer más...
 

2.DanielRubio MediAmbient Ocupació AraReus NouPortalOcupació MasCarandellL'Ajuntament de Reus presenta el nou Portal d'ocupació [ocupacio.reus.cat], on es publica de manera agrupada l'oferta pública generada des del sector públic municipal i l'oferta de les empreses privades que utilitzen la Borsa de treball de Mas Carandell. El portal simplifica la consulta de tots els processos de selecció, millora la publicitat que es fa de l'oferta pública i afegeix encara més transparència a la contractació, perquè fa més accessible la consulta. La informació es complementa amb la publicació d'informes que permeten seguir l'evolució de l'activitat i l'ocupació a Reus.

Leer más...
 

MediAmbient ArrenjamentCamins AraReus DanielRubioLa regidoria de Medi Ambient i Ocupació executa aquesta setmana els treballs d’arranjament de tres camins de la xarxa del terme municipal, amb l’objectiu de millorar-ne el ferm amb una nova pavimentació i facilitar-ne la circulació. Les obres afectaran tres trams dels camins de Blancafort, del Mig i del Roquís.

Leer más...
 

AIGÜESDEREUS DANIELRUBIO MEDIAMBIENT ARAREUSAigües de Reus té previst iniciar, a partir d'aquesta setmana, obres en diversos carrers dels barris de la Pastoreta, el Carrilet i 25 de setembre (Niloga). Els treballs tenen com a finalitat la millora de les condicions de servei de les xarxes tant de sanejament com d’abastament d’aigua. El cost total dels treballs ascendeix a 113.743 euros.

Leer más...
 

Daniel Rubio Medi Ambient AraReus AigüesdeReusFins a 725 persones (principalment, estudiants) participaran aquest curs 2017-2018 en alguna de les activitats i sortides proposades per Aigües de Reus per reflexionar sobre els usos de l’aigua, els seus valors i la seva gestió. Les visites a l’Espai Aigua, l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) i l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) són les activitats més sol·licitades pels centres d’ensenyament, d’acord amb la proposta plantejada per Aigües de Reus en col·laboració amb la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament.

Leer más...
 

1.Daniel Rubio MediAmbient Ocupació MasCarandell AraReusL’Acte de cloenda de la segona Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual del programa Treball als barris de Mas Carandell es va dur a terme a la sala d’actes del centre cívic del Carme (plaça de la Patacada). En aquesta edició han participat 16 joves en dues especialitats, Creació de continguts audiovisuals i Desenvolupament de continguts 3D per a videojocs.

Leer más...
 

Página 1 de 15

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies

Si no cambia la configuració del seu navegador, vostè accepta l'us

Acepto